در این آزمایش، تاثیر خوراندن مقادیر صفر (E0C0, n = 10)، ٨ (E8C0, n = 10) و ١٠ (E10C0, n = 10) میلیگرم افدرین به ازای هر کیلوگرم وزن متابولیکی و یا مخلوط افدرین/کافئین با نسبتهای ٨ میلیگرم افدرین/٨٠ میلیگرم کافئین (E8C80, n = 10) و یا ١٠ میلیگرم افدرین/١٠٠ میلیگرم کافئین (E10C100, n = 7)، به ازای هر کیلوگرم وزن متابولیکی بر ترکیب بدن و خون برههای نر هشت ماههی نژاد مهربان در یک دوره تغذیه ٩٥ روزه بررسی شد. خوراک به صورت اختیاری و افدرین و کافئین به صورت محلول در آب، تغذیه شدند. وزن پایانی و نرخ افزایش وزن روزانه در تیمار افدرین/کافئین، کاهش یافت. درصد لاشه تغییر معنیداری نشان نداد اما میزان افت لاشه در تیمار E10C100 کمتر از گروه شاهد بود (3/1 در برابر 2%). مخلوط افدرین و کافئین موجب افزایش پروتئین و کاهش ماده خشک و چربی گوشت لاشه شد. چربی حفرههای درونی تحت تاثیر مخلوط افدرین/کافئین کاهش معنیداری نشان داد. غلظت گلوکز سرم خون در اثر تیمار افزایش یافت. افدرین، کلسترول سرم را افزایش داد، اما مخلوط افدرین/کافئین، تغییر معنیداری در کلسترول سرم ایجاد نکرد. پروتئین تام سرم تحت تاثیر تیمارهای E8C0 و E10C100، در مقایسه با تیمار شاهد، افزایش اندک و معنیداری نشان داد اما غلظت کل لیپید و تری گلیسریدهای سرم تفاوت معنیداری نشان نداد. یافتههای این آزمایش نشان داد که خوراندن مخلوطی از افدرین و کافئین، میتواند ترکیب لاشهی گوسفندان دنبهدار را تغییر دهد. بهترین مقدار مصرف خوراکی این ترکیب در آزمایش کنونی، ١٠ میلیگرم افدرین و ١٠٠ میلیگرم کافئین به ازای هر کیلوگرم وزن متابولیکی بود.