خصوصیات بیماری‌زایی اینتروکوکوس فاسیوم جدا شده از خرس‌های سیاه بیمار

نوع مقاله : مقاله کامل

نویسندگان

چکیده

مرگ تعداد زیادی از خرس‌های سیاه در مرکز پرورش یون نان پینگ بیان داوی شان مسئله‌ای نگران کننده بود. تعداد زیادی از این خرس‌ها دچار کاهش اشتها و یا دفع غیر طبیعی شده و هم چنین برخی از آن‌ها کسل بوده و دچار سختی در تنفس و استفراغ بودند. به منظور شناسایی علت مرگ، توالی یابی ژن 16S rDNA و همچنین آنالیز فیلوژنیک باکتری‌هایجدا شده از بافت‌های خرس‌های مرده انجام شد. ویژگی‌های بیوشیمیایی باکتری‌های جدا شده نیز با استفاده از روش‌های مختلف بیوشیمی مورد ارزیابی قرار گرفت. باکتری‌های جدا شده، توانایی تجزیه گلوگز را داشته ولی گاز تولید نکردند. ارزیابی تخمیری ساکاروز، لاکتوز، ترهالوز، گلیسرول و مانیتول مثبت بود ولی باکتری‌ها توانایی تجزیه اوره و یا ODC (اورنیتین دکربوکسیلاز) را نداشتند. آنالیز ابزار پایه برای جستجوی تطبیق‌های موضعی (BLAST) قطعه 1500 جفت بازی حاصل از تکثیر 16S rDNA نشان داد که اینتروکوکوس فاسیوم‌های جدا شده از خرس سیاه، بسیار شبیه به سایر اینتروکوکوس فاسیوم‌های موجود در بانک اطلاعاتی مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی (NCBI)هستند و همچنین بیشترین شباهت (99%) در توالی را با سویه‌های رفرانس دارند. علاوه بر این موش‌های آلوده شده با  اینتروکوکوس فاسیوم جدا شده از خرس‌های سیاه، دچار آسیب شدید در بافت‌های ریه، کبد، طحال، مایوکاردیوم و کلیه شدند. به طور خلاصه، در این مطالعه اینتروکوکوس فاسیوم از خرس سیاه مرده جدا و موجب تغییرات پاتولوژیک در موش سوری شد.

کلیدواژه‌ها


Abeijón, MC;Medina, RB;Katz, MB and González, SN (2006). Technological properties of Enterococcus faecium isolated from ewe’s milk and cheese with importance for flavour development. Can. J. Microbiol., 52: 237-245.
Abriouel, H;Lucas, R; Ben, ON;Valdivia, E;Maqueda, M;Martínez-Cañamero, M andGálvez, A (2005). Enterocin AS-48RJ: a variant of enterocin AS-48 chromosomally encoded by Enterococcus faecium RJ16 isolated from food. Syst. Appl. Microbiol., 28: 383-397.
Belgacem, ZB; Abriouel, H; Omar, NB;Lucasb, R;Martínez-Canamerob, M;Gálvezb, A and Manaia, M (2009). Antimicrobial activity, safety aspects and some technological properties of bacteriocinogenic Enterococcus faecium from artisanal Tunisian fermented meat. Food Contr., 21: 462-470.
Cocolin, L; Foschino, R; Comi, G and Grazia, FM (2007). Description of the bacteriocins produced by two strains of Enterococcus faecium isolated from Italian goat milk. Food Microbiol., 24: 752-758.
Fisher, K and Phillips, C (2009). The ecology, epidemiology and virulence of Enterococcus. Microbiology. 155: 1749-1757.
Garcia-Migura, L;Liebana, E and Jensen, LB (2007). Transposon characterization of vancomycin-resistant Enterococcus faecium (VREF) and dissemination of resistance associated with transferable plasmids. J. Antimicrob. Chemother., 60: 263-268.
Izquierdo, E; Bednarczyk, A;Schaeffer, C;Cai, Y;Marchioni, E;Van, DAand Ennahar, S (2008). Production of enterocin L50A, L50B, and IT, a new enterocin, by Enterococcus faecium IT62, a strain isolated from Italian ryegrass in Japan. Antimicrob. Agents Chemother., 52: 1917-1923.
Koch, S;Hufnagel, M;Theilacker, Cand Huebner, J (2004). Enterococcal infections: host response, therapeutic, and prophylactic possibilities. Vaccine. 22: 822-830.
Leavis, HL; Willems, RJ;van, WWJ;Schuren, FH; Caspers, MP and Bonten, MJ (2007). Insertion sequence-driven diversification creates a globally dispersed emerging multiresistant subspecies of E-faecium. PLoS Pathog., 3: e7.
Liu, G; Griffiths, MW; Wu, P; Wang, H; Zhang, X and Li, P (2011). Enterococcus faecium LM-2, a multi-bacteriocinogenic strain naturally occurring in “Byaslag”, a traditional cheese of inner Mongolia in China. Food Contr., 22: 283-289.
Lleò, MM;Bonato, B;Benedetti, D and Canepari, P (2005). Survival of enterococcal species in aquatic environments. FEMS Microbiol. Ecol., 54: 189-196.
Palmer, KL;Kos, VN and Gilmore, MS (2010). Horizontal gene transfer and the genomics of enterococcal antibiotic resistance. Curr. Opin. Microbiol., 13: 632-639.
Petersen, A and Dalsgaard, A (2003). Antimicrobial resistance of intestinal Aeromonas spp. and Enterococcus spp. in fish cultured in integrated broiler-fish farms in Thailand. Aquaculture. 219: 71-82.
Sood, S; Malhotra, M; Das, BK andKapil, A (2012). Enterococcus in wound infections: virulence and antimicrobial resistance. Acta Microbiol. Immunol. Hung., 59: 263-269.
Strompfová, V and Lauková, A (2007). In vitro study on bacteriocin production of enterococci associated with chickens. Anaerobe. 13: 228-237.
Wilson, IG andMcAfee, GG (2002). Vancomycin-resistant enterococci in shellfish, unchlorinated waters, and chicken. Int. J. Food Microbiol., 79: 143-151.
Yoon, MY; Kim, YJ and Hwang, HJ (2008). Properties and safety aspects of Enterococcus faecium strains isolated from Chungkukjang, a fermented soy product. Food Sci. Technol., 41: 925-933.