تاثیر پوترسین خوراکی بر رشد، هضم‌پذیری، مورفولوژی روده و غلظت پلی‌آمین‌های بافتی در ماکیان گوشتی تغذیه شده با جیره‌های کم پروتئین

نوع مقاله : مقاله کامل

نویسندگان

چکیده

تحقیق حاضر به منظور مطالعه تاثیرات پوترسین و جیره‌های کم پروتئین بر پاسخ مرغ‌های گوشتی انجام گردید. تعداد 192 قطعه ماکیان یک روزه نر با تیمارهای خوراکی شامل چینش فاکتوریلی دو سطح پوترسین (0 و 03/0%) و دو سطح پروتئین جیره (نرمال و کم) تغذیه شدند. عملکرد رشد به صورت هفتگی و محاسبه هضم‌پذیری مواد مغذی و مورفولوژی روده در سن 21 روزگی انجام گردید. همچنین در دو سن (21 و 42 روزگی) غلظت ترکیبات پلی‌آمین شامل پوترسین، اسپرمیدین و اسپرمین در بافت‌های روده و کبد مورد سنجش واقع شد. جیره‌های کم پروتئین باعث کاهش معنی‌دار (P

کلیدواژه‌ها