اثرات استات سرب و آلومینوسیلیکات‌های غذایی بر روی سیستم دفاعی آنتی اکسیداتیو در بافت‌های عضلانی ماکیان‌های گوشتی

نوع مقاله : مقاله کامل

نویسندگان

چکیده

هدف از این مطالعه ارزیابی تاثیر مکمل‌های غذایی استات سرب و آلومینوسیلیکات‌ها بر روی فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیداتیو و پراکسیداسیون لیپیدی در بافت‌های عضله اسکلتی و قلب بود. ماکیان‌‌های گوشتی به چهار جیره شامل گروه کنترل، گروه Pb، گروه آلومینوسیلیکات-ATN (ماده آنتی توکسیک) و Pb+ATN، در یک آزمایش به مدت سه هفته اختصاص داده شدند. مصرف غذایی استات سرب استرس اکسیداتیو را القا نموده و پراکسیداسیون لیپیدی را در بافت عضله قلب پیش می‌برد. داده‌های ترکیبی نشان دادند که ماکیان‌های تغذیه شده با آلومینوسیلیکات‌ها برای اکثر پارامترهای اندازه‌گیری شده حفاظت معنی‌داری در مقابل اثرات استات سرب دریافت نمودند.

کلیدواژه‌ها